Oldal kiválasztása

Tenda 4G630 3G/4G Wireless N300 Router

7 990 Ft Az ár 27% áfát tartalmaz.

A Tenda 4G630 4G / 3G vezeték nélküli N300 Router képes vezeték nélküli hálózat kiépítésére távoleső helyeken is, valamint azzal ideiglenes vezérlő központ is létrehozható. A készülék 4G / 3G vezeték nélküli WAN hálózatot és vezetékes Ethernet-kapcsolatot biztosít, így Ön mindig kapcsolatban lehet családjával, barátaival vagy munkatársaival.

Egyszerűen csak csatlakoztassa a készüléket egy kompatibilis 4G / 3G USB modemhez, így egy biztonságos, vezeték nélküli, akár 300Mbps adatátviteli sebességre képes hálózatot hoz létre, amelyet több felhasználó is megoszthat. Használja a 4G / 3G hálózatot, mint elsődleges kapcsolatot, a vezetékes kapcsolatot pedig, mint tartalék.

A készülék automatikusan átvált a vezetékes kapcsolatra, ha a 4G / 3G jel elveszik, és visszavált, amikor az helyreáll. Ezen túlmenően, az univerzális jelismétlő funkció lehetővé teszi, hogy a 4G630 csatlakozzon a meglévő WiFi hálózathoz, létrehozva egy biztonságos kapcsolatot.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Nagy kompatibilitás

Plug-and-play funkciója révén a legnépszerűbb modemek közül több mint 150 féle LTE-FDD / LTE-TD / HSPA + / HSPA / EVDO USB modemet támogat

Intelligens csatlakozás

Automatikusan csatlakozik a mobilhálózathoz, ha a kompatibilis 4G / 3G USB modem csatlakoztatva van, létrehozva egy nagy sebességű WiFi hotspotot, amelyet több felhasználó is megoszhat.

Mindig csatlakoztatva

7 (NAP) * 24 (óra) Internet-kapcsolatra lett tervezve. Ha 4G / 3G mobil kapcsolat megszakad, automatikusan vezetékes kapcsolatra vált.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tenda 4G630 3G/4G Wireless N300 Router” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük