Oldal kiválasztása

Tenda AC15 AC1900 Smart Dual-Band Gigabit WiFi Router

30 990 Ft Az ár 27% áfát tartalmaz.

Az AC15 egy AC1900 Smart Dual-band Gigabit WiFi Router, amely kifejezetten okos otthoni hálózati életre lett tervezve.

Átviteli sebessége eléri a 1900Mbps szuper sebességet, valamint rendelkezik Beamforming + funkcióval, beépített nagy teljesítményű erősítőkkel és külső antennával, így Ön bárhol, bármikor élvezheti az akadozásmentes videójátékozást és a megszakítás nélküli videó streaminget.

Ezen kívül a hasznos Okos WiFi Időzítő funkcióval Ön beállíthatja a router automatikus ki/be kapcsolását is, amely optimalizálja az energiafogyasztást és az E-életet az egész család számára.

Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

USB3.0 a biztonsági felhőhöz (Personal Secure Cloud) és a nyomtató megosztáshoz

Az USB 3.0 porton keresztül az AC15 támogatni tudja a távoli hozzáférést úgy, hogy személyes biztonsági felhőt hoz létre egy külső merevlemezzel. Így Ön bárhol, bármikor feltölthet, illetve letölthet multimédiás tartalmakat és fájlokat.
A nagy sebességű USB 3.0 funkciók akár tízszer gyorsabb adatátvitelre is képesek, mint az USB 2.0, ezért tökéletes megoldást jelent fájl, és multimédia megosztásra. Továbbá, a beépített nyomtató szerver lehetővé teszi, hogy Ön vezeték nélkül nyomtasson.

Egyszerű beállítás

Az egyszerű beállítás varázsló vagy a Tenda App segítségével Ön okostelefonján, tabletjén, vagy PC-jén vesződségek nélkül beállíthatja a Tenda AC15 routert.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tenda AC15 AC1900 Smart Dual-Band Gigabit WiFi Router” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük