Oldal kiválasztása

Tenda AC18 AC1900 Smart Dual-Band Gigabit WiFi Router

37 990 Ft Az ár 27% áfát tartalmaz.

Az AC18 a következő generációs routerek felé vezet.

A teljesen új 802.11ac Wi-Fi kétsávos Gigabit vezeték nélküli, ez a nagy teljesítményű Dual Broadcom ARM Cortex-A9 processzor és a 256 MB DDR3 mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es kategóriában a legjobb teljesítményt nyújtja.

Az 5 GHz-es sáv 1300Mbps-ig terjed, míg a 2,4 GHz-es frekvenciatartomány 600 Mbps. Ez egy hihetetlen, kombinált 1900 Mbps sávszélességet biztosít. Ez hatszorosa a szabványos vezeték nélküli N routerek sebességének.

A Beamforming + beépített, nagy teljesítményű erősítőkkel és külső antennákkal rendelkező, 500 m2-es lefedettséggel élvezheti a lag-mentes játékokat és a megszakítás nélküli videofelvételeket bármikor bárhonnan. Intelligens menedzsment a Tenda app segítségével a WiFi ütemezéshez, a LED kijelzőhöz és energiatakarékossághoz, amely támogatja az összes intelligens és környezetbarát életstílust.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Teljes gigabit vezetékes kapcsolatok az ultragyorsa adatátviteli sebességhez

1 Gigabit WAN porttal és 4 Gigabit LAN porttal a sebesség akár 10-szer gyorsabb is lehet, mint a Fast Ethernet kapcsolatok. Az AC18 egy erős hub, amely egy robusztus és rendkívül gyors vezetékes hálózatot támogat.

Külső antennák a teljes körű kiterjesztéshez

A 3 külső kettős sávú antennával és a magasabb minőségű antennatechnikával a nagysebességű jeleket nagy távolságokon is tarthatja. Hihetetlen vezeték nélküli lefedettséget és átviteli megbízhatóságot nyújt a nagy otthoni vagy irodai helyeken. A beamforming + technológia növeli a WiFi jelet, ha a kapcsolat gyenge. Ez teszi a nagy sávszélességű tevékenységeket könnyű és élvezetes.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tenda AC18 AC1900 Smart Dual-Band Gigabit WiFi Router” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük