Oldal kiválasztása

Tenda AC500 Access Controller

19 990 Ft Az ár 27% áfát tartalmaz.

Az AC500 egy olyan hozzáférés szabályozó, amely a megfelelő AP-k, mint pl. W330A, konfigurálására, kezelésére és tevékenységének megfigyelésére szolgál. Amikor bekapcsolja az AP-t az eszköz automatikusan felismeri azt a hálózatban és egy kezdő konfigurációt küld a AP számára. Ezt követően Ön beállíthatja az AP-k valamennyi funkcióját, legyen az SSID, csatorna, biztonság, kimeneti teljesítmény, illetve különböző VLAN azonosítót adhat az AP-knak, ezzel különböző Internet hozzáféréseket hozhat létre egy helyen, anélkül, hogy azt mindenhová elvinné. Az AC500 segítségével Ön még könnyebben és kényelmesebben végezheti el a hálózati adminisztrációt.

Leírás

Központosított vezérlés

Az AC 500 lehetővé teszi valamennyi megfelelő AP pl. W330A vezérlését és megfigyelését a hálózaton. Ezen keresztül módosíthatja a beállításokat, SSID, csatorna, biztonság, kimeneti teljesítmény, valamint megfigyelheti az AP-k és az ügyfelek online állapotát.

AP automatikus felfedezése

Miután a hálózatban lévő AP-ket bekapcsolta, az AC 500 IP címet ad az AP-knak, illetve automatikusan felfedezi azokat.

Fiókhálózati mód

Ha az AC500-at fiókhálózati módban telepíti, akkor csak csatlakoztassa a AC500-at a központi switchhez, a hálózati topológia megváltoztatása nélkül.

SSID VLAN-hoz kapcsolása

Az AC500 támogatja a VLAN funkciót, és minden portnak különböző VLAN címet adhat. Majd az AP-k vezérlésekor a VLAN címeket az SSID-hez hozzátoldhatja, így különböző internet hozzáféréseket tud létrehozni

5 Gigabit portok

A beépített öt Gigabit Ethernet portok akár tízszeres adatátviteli sebességre is képesek, mint a hagyományos Fast Ethernet porok, így biztosítva még gyorsabb adatátvitelt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tenda AC500 Access Controller” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük