Oldal kiválasztása

Tenda PoE30G-AT PoE Injector

6 990 Ft Az ár 27% áfát tartalmaz.

A Tenda PoE30G-AT egy IEEE802.3at Gigabit PoE injektor, amely teljes mértékben megfelel a 802.3at szabványnak. Ez lehetővé teszi a feszültség átvitelét Ethernet-kábelen keresztül, maximálisan akár 100 méter távolságra is. A PoE Injectorban két Ethernet Gigabit adat port és egy kimeneti, kombinált adat és feszültség port van.

A készülék IEEE802.3af/at-kompatibilis PoE tápfeszültséget juttat el az Ethernet eszközökhöz,úgy mint vezeték nélküli Access Pointhoz, VoIP telefonhoz és web kamerához. A PoE30G-AT Ethernet-kábelen keresztül táplálja a feszültséget, amely egyrészt megbízható rendszer létrehozását és a hagyományos elektromos hálózat bővítését teszi lehetővé, másrészt egyszerűsíti az elektromos vezetékek kiépítését is.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

PoE teljesítmény

A PoE portok támogatják az IEEE802.3at és IEEE802.3af szabványt nagy teljesítményű (30W) energia átvitelt lehetővé téve

Tápellátási távolság kiterjesztése

A tápellátási távolság akár a 100 métert is elérheti, a cat.5 és cat.6 szabvány szerinti Ethernet-kábelen. Az eszköz nagy távolságról is képes ellátni a táplálandó eszköz táplálását, ezzel kiterjesztve a PoE tápfeszültség lefedettségi körét és egyszerűbbé téve az elektromos vezetékek kiépítését.

Gigabit villámgyors átvitel

Az RJ45, 10/100M/1000Mbps-os automatikus felismerő port gyors adatátvitelt és vezeték-sebességű adattovábbítást biztosít, valamint támogatja az MDI/MDIX és a plug and play funkciót.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tenda PoE30G-AT PoE Injector” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük