Oldal kiválasztása

Tenda TEG1009P-EI 9-Port Gigabit Desktop Switch

31 990 Ft Az ár 27% áfát tartalmaz.

A Tenda TEG1009P-EI egy 9 portos Gigabit Desktop Switch 8 db PoE porttal, 9 GE Base-T Ethernet portot biztosítva. 1-8 portok támogatják az IEEE802.3af PoE (15.4W) szabványt, míg 4 port a 802.3at PoE (30W) szabványt is.

A hagyomásnyos Cat 5 típusú csavart érpáras hálózati kábelen keresztül, a tápfeszültség mellett az adatok is továbbíthatóak az AP-hoz, IP kamerához és IP-telefonhoz. Továbbá, a készülék megfelel a 802.3 (EEE) szabványnak.

Kiváló adottságai vannak, úgy mint a 9. uplink port villámvédelme, a PoE dinamikus táplálás, alacsonyabb fogyasztás és a ventilátor nélküli működés. Ezzel a switch-csel könnyedén kiküszöbölhetőek a vezeték nélküli lefedettséggel, a biztonsági projekttel, a végponti eszközök hálózati táplálásával, és a karbantartással kapcsolatos problémák. A TEG1009P tökéletes választás, ha jelentős költségcsökkentést szeretne.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Kiváló PoE teljesítmény

Az 1-8 portok támogatják az IEEE 802.3af (15.4W) szabványt, az 1-4 portok pedig az IEEE 802.3at (30W) szabványt is. A dinamikus PoE táplálási funcióval a készülék automatikusan felismeri a táplálandó eszköz energiafogyasztási igényét és annak megfelelő tápfeszültséggel látja el.

Nagy megbízhatóság

Integrált villámvédelmi áramkör és 2-szintű villámvédelem az uplink porton (a 9. port 4 kV feszültségig villámbiztos). Az erősebb Ethernet technológia javítja az otthoni hálózat teljesítményét.

Plug & Play

A Plug and play funkcióval nincs szükség semmilyen konfigurációra. A készülék könnyen karbantartható.

Könnyű telepítés

A készülék mágnessel és szerelési lyukkal is fel van szerelve, így könnyen telepíthető, akár fémkonzolra, akár a sima falra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tenda TEG1009P-EI 9-Port Gigabit Desktop Switch” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük